Létání Vám vyprázdní peněženku, možná i postel, ale zato naplní život.
Jan Macháček 2007

Modely Brno

Modely Brno - Výstava zahrnující prezentaci výrobců plastikových, kovových, dřevěných a papírových stavebnic modelů, materiálů pro letecké, automobilové, lodní a železniční modeláře, prodejců modelářských potřeb včetně vydavatelů odborné literatury.

Pro nás bohužel veliké zklamání.

Po vstupu do pavilonu G2 nás uvítal závod off-road modelů řízených rádiem, doopravdy pěkná podívaná, ale o to větší šok byl pro nás pavilon G1, který byl jako jediný k dispozici pro modely.

Na ModelHobby nám přišlo, že je k vidění hrozně málo modelů v akci, podívat se do obchodu může člověk prakticky kdykoli, vidět ale ukázky modelů v letu už tak často nejde.

Na Modelech Brno nebylo z letadel předváděno vůbec nic.
Modely parních vláčků a jeden bazén s loděmi. K tomu něco kolem pěti stánků s modely a příslušenstvím a to bylo vše. K vidění nebyl dokonce jediný výrobce elektroniky. Lidí bylo doopravdy hodně a podívané tak málo, že se každý ze stánků doslova obalil houfem lidí, kteří se snažili zahlédnout alespoň něco málo z vystaveného zboží.
Pro jistotu, že něco nepřehlížíme, jsme prošli výstavou asi čtyřikrát, a pak si zašli na občerstvení, které nám dodalo energii na procházku po ostatních výstavách.

1 komentářů:

Mach řekl(a)...

Jsem rád, že jsem se nemýlil, když jsem si od začátku myslel, že to za výlet do Brna stát nebude. Aleši, promiň ;-)